Ugen der gik #4

Det er så småt ved at være blevet sommertid og Zouheir har fundet grillen frem. Men det har vores CS hold ikke mærket meget til, da de jo har en masse kampe på programmet…

Ugens kampe

Der har været kvalifikationer på programmet og så blev Fragleague afgjort.

I Fragleague indtog vi ellers en behagelig førsteplads i sidste uge, men EsportsAdviser nåede at overhale os indenom, da de manglede at spille en del kampe. Det trods vi ellers startede ud med en sejr over Nova.pro, så tabte vi desværre den sidste og afgørende kamp til djungleboken, der kunne have sendt os på en delt førsteplads. Så det betyder vi ender på en andenplads i Fragleague. Men holdet hiver stadig en flot præmie hjem på 50.000 SEK (~35.000 DKK).

Derudover var der også to åbne kvalifikationer til ESL One New York 2019, her gik det knap så godt i den første, da vi efter en enkelt sejr over Dawn of Stars, så mødte Sprout og tabte en relativ tæt kamp. I den anden kvalifikation gik det en smule bedre og vi nåede da også RO16, hvor vi så stødte ind i eL’quvet, som havde en standin med i form af starix og det blev desværre også endestationen for os i denne omgang, efter et 16-16 nederlag.

Langt bedre gik det dog i LOOT.BET Smack My Beach kvalifikationen, som vi har modtaget en invitation til. Her var der Youngsters på programmet i første kamp, som bekendt har lidt af en veteran på holdkortet, i form af pashaBiceps. Men det lod ikke til at gøre indtryk på vores spillere, da vi tog sejren hjem over to maps, 16-10 og 16.13. Så i morgen venter der en semifinale mod cats, der slog Copenhagen Flames 2-1 i deres kamp.

“Vi giver dem kamp til stregen”

Vi har haft fat i Emil/Remoy, for en kort kommentar til kampen mod Youngsters og den kommende semifinale:

Kampen mod Youngsters lignede en komfortabel sejr, trods i spillede med hele to standins. Det kørte bare eller havde i nået og pracce en smule op til?

Vi gik ind til kampen med en forventning om at vinde trods to stand ins. Selvom vi ikke nåede at få trænet sammen, havde vi alligevel følelsen af at vi var mindst var på niveau med dem og man kunne nemt mærke under de to maps at de ikke var meget mere end et mix, hvilket bare gjorde det hele nemmere.

Nu venter cats så i semifinalen som slog Copenhagen Flames 2-1. Kender i noget til modstanderne?

Cats er et stærkt lineup på papiret og nogle man selvfølgelig ikke skal undervurdere. Men er sikker på vi nok skal give dem kamp til stregen og mon ikke løbe også løbe med sejren.

Det håber vi selvfølgelig drengene de gør, for så har Zouheir i den grad en anledning til at finde grillen frem igen?


Udover kampen mod cats i morgen, så venter der kamp i aften i POWER ligaen mod GoldenGitte, samt fire kampe i ESEA henover ugen. Kampen mod GoldenGitte kan følges på Dust2tv fra kl.22.00 så kig forbi og hep på holdet.

#ItsAnAmbush

 

Leave a Reply

Dette websted er beskyttet af ReCaptcha og Google's Privatlivspolitik og Vilkår for anvendelse.

Ambush Esport Twitter