Ugen der gik #5

Ugens Kampe

I sidste uge var der semifinale i LOOT.BET Smack My Beach Cup Qualifier og ESEA Advanced kampe på programmet for holdet. Førstnævnte gik desværre ikke vores vej og vi måtte se os besejret 0-2 mod cats, der tog pladsen til hovedeventet.

Bedre gik det dog i ESEA Advanced hvor vi havde tre kampe, hvor vi sikrede tre sejrer i træk. Onsdag slog vi x6tence 16-6 og efterfølgende vandt vi over wildcats, dog en lidt tættere kamp med cifrene 16-13. Ugen blev sluttet af mod Looking for Org- som vi måtte ud i overtid mod, før mappet blev lukket 19-17.

Vi havde en enkelt kamp på programmet mandag aften, som var mod GoldenGitte i POWER ligaen. Det gik over al forventning og vi hev en sikker sejr hjem på 16-4 på Overpass. Vi ligger derfor a point med Ignite, Immune og AGF på andenpladsen. Det bliver der formentlig lavet om på i denne uge, da vi har hele fire kampe i vente.

På programmet i denne uge

I denne uge afgøres POWER ligaen og mandag aften spiller vi to vigtige kampe mod henholdsvis STEP og AGF. Den første kamp mod STEP, er vi især opsatte på, da vi senest mødte dem til Dust2.dk POWER Play i Hillerød. Her tog STEP tog sejren med 2-0, så vores hold er i den grad klar på hævn inden aftenens opgør, så det skal nok blive en rigtig spændende duel!

Begge disse kampe vil blive streamet på Dust2tv fra klokken 21.00, så kig forbi og hep på holdet i de her to vigtige kampe!

Tirsdag møder vi så Maknitude og Copenhagen Flames og herefter er top 4 afgjort og de fire hold går så videre til slutspillet. Det var noget nyt der blev indført i sæson 9. De vil blive spillet torsdag, så husk at følge med på Twitter for info om disse.

I slutspillet er det BO3 kampe, hvor nummer 1 i grundspillet vælger sin semifinale modstander blandt nummer 3 og 4, mens nummer 2 møder det hold, som ikke blev valgt. Så det er vigtigt at slutte på højeste mulige placering, som vi selvfølgelig satser på holdet hiver hjem.

Der er også fire kampe i vente i ESEA Advanced. Onsdag har vi to kampe, først The Final Tribe og bagefter Trust Universe. Og søndag møder vi så SJ og Boys in Blue, skulle disse blive streamet, så vil det selvfølgelig blive annonceret på Twitter.

#ItsAnAmbush

 

Leave a Reply

Dette websted er beskyttet af ReCaptcha og Google's Privatlivspolitik og Vilkår for anvendelse.

Ambush Esport Twitter