Ugen der gik #6

Ugens kampe

En ny uge er startet i Ambush regi og det er med friske øjne vi går ind i den.

I forrige uge havde vi muligheden for at spille os i slutspillet i POWER ligaen med fire kampe tilbage, men det lykkedes desværre ikke. Det var nogen kampklare mandskaber vi mødte og vi måtte indkassere nederlag i alle fire kampe. Som sendte os ud af top 4, der gik videre til slutspillet. Vi ender derfor på en syvendeplads i POWER ligaens sæson 10. Næste sæson af POWER ligaen starter den 26 august og den satser vi stærkt på at deltage i igen.

Vi havde også fire ESEA kampe på programmet, men de to af dem blev flyttet til denne uge. Så det blev til en kamp mod The Final Tribe som vi tabte 9-16 og Trust Universe hvor vi hentede en sejr hjem 16-11. Så her indtager vi pt. en 28. plads.

Farvel til ckay

Vi har desværre måtte sige farvel til ckay i sidste uge. Da kemien ikke har været så stærk det seneste stykke tid og det er en essentiel del af et hold, for at få alt til at fungere optimalt. Men vi siger selvfølgelig tak for tiden til Casper og al held og lykke fremover.

Status og kommende kampe

Det efterlader derfor også holdet nede på tre aktive spillere, hvilket jo sætter sit præg på de officielle kampe som holdet spiller, når der ikke er en fast kerne at trække på. Men spillerne er stadig optimistiske og holder humøret højt. Lige nu er siNde trådt ind som spillende coach og vi får også hjælp af Xpree.

Vi har lidt kampe tilbage i ESEA, men ellers så sætter sommerpausen ind og her vil der ikke være ligeså mange kampe på programmet.

Leave a Reply

Dette websted er beskyttet af ReCaptcha og Google's Privatlivspolitik og Vilkår for anvendelse.

Ambush Esport Twitter