Ugen der gik #9

Ugens kampe

Forrige uge har budt på to kampe, i henholdsvis POWER ligaen og Alienware Game Arena split #3.

I førstnævnte blev det til et tæt opgør mod GoldenGitte på Overpass, hvor det var marginalerne der sendte sejren til GoldenGitte. Kampen i Alienware Game Arena var mod Izako Boars hvor vi delte point og hver tog et map. Hvilket gør vi ligger på fjerdepladsen pt og bibeholder vi den eller en bedre plads, så går vi videre til slutspillet.

Velkommen til PR1mE og Ryxxo

Torsdag kunne vi endelig annoncere at PR1mE og Ryxxo fremover bliver en fast del af Ambush. Dermed har vi fået fire faste spillere på plads. Indtil den sidste spiller er fundet benytter vi os dog af refrezh som stand-in. Remoy er dermed ikke længere en del af Ambush og vi siger derfor tak for tiden og ønsker ham al held og lykke fremover i hans videre færd.

Kommende kampe

Denne uge er allerede en kamp gammel, da vi mødte STEP i POWER ligaen her til aften, det var igen en tæt kamp, der desværre fald ud til STEP’s fordel. Derfor ligger vi lige nu på en sjetteplads i ligaen. Vi skulle også have spillet mod Maknitude i dag, men den kamp er rykket til den 16. september.

Onsdag har vi en kamp mod UNIQUE i Alienware Game Arena og på lørdag er der kvalifikation til V4 Future Sports Festival 2019, så hold øje med Twitter for opdateringer om streams.

Vi ses på serveren #ItsAnAmbush

 

Leave a Reply

Dette websted er beskyttet af ReCaptcha og Google's Privatlivspolitik og Vilkår for anvendelse.

Ambush Esport Twitter