Ugen der gik #10

Top 8 i Danmark

I sidste uge gik vi ind i september måned,  det betyder både et farvel til sommeren, men også et gensyn med Dust2.dk POWER ranking, som blev opdateret og sendte os to pladser op i form af en flot 8. plads i Danmark.

Så vores hårde arbejde har i den grad båret frugt, men vi stopper jo selvfølgelig ikke her, men grinder videre derudaf!

Ugens kampe

I Alienware Game Arena havde vi kamp mod UNIQUE, hvor vi delte maps, så det betyder vi pt. indtager andenpladsen i ligaen. Vi havde en enkelt kamp i POWER ligaen, som der også blev nævnt i forrige uges indlæg, der blev vundet af STEP.

I V4 Future Sports Festival Europe kvalifikationen var vi godt med og slog blandt andet Gambit Youngsters, men røg desværre ud i RO16 til bulgarske FATE.

Kommende kampe

Denne uge byder på kampe i Alienware Game Arena, hvor vi i aften møder polske Me & the boys. Onsdag har vi så første kamp i ECS Pinnacle Cup, hvor vi møder ForZe. Weplay Forge of Masters S2 kvalifikation spilles i weekenden og ugen afsluttes så med første kamp i ESEA Advanced for vores vedkommende, hvor modstanderen er Nordavind.

KolibrieN’s Kræftværk

Der er blevet taget initiativ til at lave et smukt smykke i form af en kolibri, der støtter mere esport til alvorligt syge unge. Det kan både købes som pin, vedhæng eller brilliant. Se meget mere på Instagram kontoen Kolibriens_Kræftværk og se hvordan du kan støtte det gode formål.

Som altid, vi ses på Twitter, hvor i kan følge med i hvor det sker, når der er kamp. #ItsAnAmbush

Leave a Reply

Dette websted er beskyttet af ReCaptcha og Google's Privatlivspolitik og Vilkår for anvendelse.

Ambush Esport Twitter