Ambush deltager i Alienware Game Arena LAN Finals i Prag

I næste uge drager Ambush afsted til Prag, da vi de sidste mange måneder har deltaget i Alienware Game Arena season 1. Hvilket har resulteret i nok point, til vi er blandt de fire hold, som skal deltage til LAN finalerne i Prag den 19. og 20. oktober.

Det bliver med et nyt lineup der tæller BERRY og raalz. En gammel kending i form af ckay, samt Fessor og Jmoments der har været standin for Ambush et par gange. Ikke mindst tager Zouheir med for at give optimal støtte til drengene.


Vi har haft fat på holdets ingame leader BERRY til en kort snak om de nyankomne og turen til Prag.

Hvordan faldt valget på de tre nye spillere?

“Vi har førhen brugt alle tre som standin eller på holdet og vi føler de passer rigtig godt ind i forhold til rollerne. Det er også et kæmpe plus at alle tre er rigtig stærke individuelt og kommer til at hjælpe os rigtig meget i Prag, med den begrænsede pracc vi kommer til at få.”

Kommer det til at være det lineup i kører med fremover?

“Lige nu tester vi alle tre også vil vi vurdere det hele når vi kommer hjem fra Prag. Men jeg håber på alt går godt så vi snart kan få et stabilt lineup.”

Hvad er dine/holdets forventninger til turen/turneringens afslutning?

“Jeg håber og tror på en førsteplads. Men det svært at sige når vi kun har 1½ uge til at pracce og lære hinanden bedre og kende. Hvis alle dog lever op til deres individuelle niveau kan jeg ikke rigtig se nogen af holdene stoppe os.”


Vi har også taget en snak med de tre nyankomne ckay, fess0r og Jmoments og spurgt lidt ind til hvorfor de har valgt at joine Ambush.

Ckay: “Jeg har valgt at joine Ambush igen, da jeg har holdt en lang pause fra cs og det er en god mulighed for at komme tilbage og starte fra hvor man slap mere eller mindre, udover det er jeg glad for orgen og spillerne plus vi har vist at vi kan levere nogle fine resultater før i tiden.”

Jmoments: “Jeg valgte at joine Ambush, fordi det er et lineup jeg ser som en stor mulighed. Lineuppet i sig selv har stort potentiale, hvis det hele fungerer med tiden.”

Fessor: “Jeg har valgt at joine Ambush, fordi jeg synes at det er en god mulighed for mig og udvikle mig som spiller under nogle meget erfarne herre. Det er også et enormt spændende lineup, som jeg tror på. Jeg har fået en rolle, som jeg føler mig meget komfortabel med, så det bliver godt at bevise det.”

Jmoments og Fessor er også blevet spurgt om turen til Prag og fremtiden på holdet.

Jmoments: “Selvom vi går med et utrolig nyt lineup, hvor vi ikke har haft praccet utrolig meget op til Prag, så er jeg sikker på at vi godt kan steppe up og gå hen og vinde.”

Fessor: Mine forventninger til lan’et i Prag er, at jeg har virkelig høje forventninger til mig selv som spiller. Som hold har jeg også en del forventninger, dog ikke så høje, fordi vi ikke har spillet så længe endnu. Jeg føler dog stadig at vi kan snuppe førstepladsen i Prag.”

Hvad med fremtiden på holdet?

Jmoments: “Fremtiden for mig og det her lineup er svær at snakke om allerede, fordi vi er så nye. Jeg er sikker på der er meget, som man kan tage til sig her i Ambush, med de spillere vi har nu. Gør vi det og udvikler os som hold og spillere, så har det her lineup stort potentiale i mine øjne.”

Fessor: “Mine fremtidsplaner på det her hold, er at udvikle mig som en “holdspiller”. Jeg er født i PUG-miljøet, så det kræver også en helt anden indstilling og tilvænning fra mig af. Men det jeg glæder mig mest til, er bare at komme i gang, også må fremtiden vente.”


Ambush’ ejer Zouheir har også givet det nye lineup og turen et par ord med på vejen:

Jeg glæder mig ekstremt meget til den her tur, og endnu mere til at stå bag holdet, og holde sammen på tropperne. Jeg glæder mig også til at gøre det jeg er bedst til, og det er at yde maksimal support til drengene på den mentale plan, i optaktsfasen, før kampene og efter kampene. Samtidig skal jeg hjælpe holdet med at finde balance mellem sjov og alvor, og generelt coache drengene både som hold og individuelt, spiller for spiller.

I Ambush regi er det fantastisk at vi begynder at vise flaget uden for Danmark, som vi det seneste år har gjort online. Og med den her tur skal vi sørge for at vise den Danske CS fane som vores konkurrenter på den danske scene, også har gjort på helt fantastisk manér de seneste 6 mdr. Semipro scenen er i fuld udvikling i Danmark, og vi er glade for at vi også følger med. Det her er også næste skridt i udviklingen af Ambush Esport som organisation, og ikke kun Ambush Esport som CS:GO hold.


Alienware Game Arena Season 1 bliver afgjort i Prag til FORGAMES, som er en EXPO, LAN-finalerne er en del af. Hele eventet kan følges på Twitch, hvor vi i vores første kamp møder PACT kl.11.00 den 19. oktober.

Udover vores deltagelse, er de andre hold Izako Boars, PACT og Unique Team. Der er en præmiepulje på i alt 101.000 kroner til eventet, hvoraf de 47.000 går til førstepladsen.

#ItsAnAmbush

Leave a Reply

Dette websted er beskyttet af ReCaptcha og Google's Privatlivspolitik og Vilkår for anvendelse.

Ambush Esport Twitter