Ugen der gik #13

Ugens Kampe

Der har været tre kampe på programmet i ESEA Advanced ligaen i sidste uge. Her mødte vi først mixitt i en virkelig tæt kamp på Overpass, der desværre faldt ud til deres fordel, 14-16.

Samme aften skulle vi så møde Copenhagen Flames, der pt. ligger nummer 6 i Danmark. Kampen foregik på Vertigo, hvor Flames vinder første half 9-6, men med en vundet pistolrunde kommer vi stærkt tilbage på 9-9, herefter tager Flames så tre runder i streg. De næste syv gik til os, og Flames får en enkelt runde mere, inden vi lukker mappet 16-13 og dermed har sikret sejren.

Fredag mødte vi einheit og kunne slutte ugens kampe i ESEA af med endnu en sejr til os, hvilket gør vi indtager en 15. plads i ESEA Advanced.

Kommende kampe

I denne uge drager hele holdet og Zouheir så til Prag for at deltage i Alienware Game Arena Grand Finals, i kampen om de 47.000 kroner til vinderne. Allerede onsdag mødes holdet på Zleep Hotel Copenhagen Airport, som har sponseret en overnatning til os inden turen. Så har vi lidt tid sammen og kan få de nye trøjer afprøvet som Epparel har sendt i vores retning, samt få taget lidt billeder med dem på og generel hygge lidt inden turen.

Lørdag går det så løs med den første kamp klokken 11.00, hvor vi møder PACT. Det skal nok blive en rigtig spændende første kamp, da vi har mødt PACT flere gange i løbet af turneringen hvor vi både har vundet, tabt og fået uafgjort mod dem. Hele turneringen kan følges på deres Twitch kanal, så kom ind og hep med!

Inden holdet tager afsted til Prag har vi dog to kampe i ESEA mod henholdsvis Maknitude og AGF. I aften gælder det Maknitude i et opgør på Inferno klokken 21.00.

Hvis kampen bliver castet, så skal vi nok give besked på Twitter, så husk at følge med der. Tirsdag er der så kamp mod AGF på Inferno klokken 20.00.

And in other news..

Ambush er blevet inviteret til turneringen Winners League Season 3, hvor også danske Lyngby Vikings er i blandt, samt Copenhagen Flames female hold, hvor mimi og vic spiller. Netop Copenhagen Flames main hold vandt sidste sæson af Winners League, så vi går stærkt efter at denne sæson også får en dansk vinder.

#ItsAnAmbush

Leave a Reply

Dette websted er beskyttet af ReCaptcha og Google's Privatlivspolitik og Vilkår for anvendelse.

Ambush Esport Twitter