Ugen der gik #14

Ugens kampe

Endnu en uge er gået i Ambush regi og vi har absolut ikke ligget på den lade side, da holdet deltog i Omen by HP Atlantic Challenger kvalifikation. Her gik det fint frem til RO64, som blev endestationen i denne omgang desværre. Dagen var dog langt fra slut, da der ventede et opgør mod Maquinas i ESEA Advanced, hvor vi tog sejren 16-7.

Dagen efter stod den så igen på Omen by HP Atlantic Challenger kvalifikation, her gik det en smule bedre da vi spillede os frem til RO32, men det blev desværre slutningen på kvalifikationen i denne omgang.

Torsdag stod den igen på ESEA Advanced og her ventede Kova og Apeks, begge kampe gik dog modstanderholdets vej og vi indtager derfor en 22. plads i ESEA pt.

Kommende kampe

I denne uge har vi kamp i Winners League S3 i aften mod Besiktas, som bekendt er et kvindehold, hvor nogle af de bedste kvindelige spillere i verden er på holdkortet. Skulle kampen blive streamet så husk at følge med på Twitter, hvor det vil blive annonceret.

I dag starter Dust2.dk POWER Ligaen op igen og her har vi vores første to kampe, her venter Sigma klokken 20.00, den bliver vist på Dust2tv. Bagefter har vi kamp mod Atlando klokken 21.00. Alle dagens kampe bliver spillet med refrezh som standin.

Ambush tilbage i Top 10 på POWER ranking ?

Dust2.dk har i dag udgivet deres månedlige POWER ranking og her er Ambush tilbage i det gode selskab, da vi ryger ind på en flot 9.plads efter holdet har vist gode resultater den sidste måned.

#ItsAnAmbush

 

Leave a Reply

Dette websted er beskyttet af ReCaptcha og Google's Privatlivspolitik og Vilkår for anvendelse.

Ambush Esport Twitter