Ugen der gik #17

Ugens kampe

POWER ligaen fortsatte mandag med en kamp mod Ignite, som vi uden de store problemer vandt, og vi er derfor fortsat ubesejret i POWER ligaen med en 5-0 score. Samme aften ventede ESPADA i Winners League og her måtte mappet ud i overtid før det kunne lukkes 19-15. Der var en kamp mere i Winners League om søndagen, hvor vi desværre måtte indkassere et nederlag til Nexus, dog ligger vi stadig i toppen a point med netop Nexus.

I ESEA Advanced playoffs, var der dansk derby på programmet mod AGF. Det gik dog ikke helt som planlagt og AGF løb afsted med sejren 2-0, men det betyder heldigvis kun de stoppede vores 19 kampe winning streak, ikke at vi var ude af slutspillet. Her røg vi nemlig blot i lowerbracket, hvor det bulgarske hold FATE ventede. Holdet havde dog godt styr på dem på deres eget mappick med en 16-4 sejr, men trods den gode start måtte kampen afgøres på vores map, i overtid, dog til vores favør 19-17. Hvilket betyder at vi fortsat er med i slutspillet om en plads i MDL.

Ugen blev sluttet af med kamp mod HAVU fra Finland, i den lukkede WESG kvalifikation. Her vandt drengene en virkelig spændende kamp der måtte ud på alle tre maps, før Zouheir og resten af baglandet kunne ånde lettet op. Næste kamp i kvalifikationen bliver mod enten CPH Flames eller Gamerlegion og den kamp bliver afgjort i aften.

Kommende kampe

Meget ulig de andre uger, så starter denne uge med næste kamp i ESEA Advanced Playoffs. Her venter Defusekids i et meget vigtig opgør om videre færd i i slutspillet. HLTV har for nyligt introduceret et analytics center, hvor vi umiddelbart er favoritten, så det satser vi på holder hjem. Det kan ses her. Næste runde i ESEA bliver onsdag den 28, og her bliver det enten ALTERNATE aTTaX eller Izako Bears der er modstanderen.

Tirsdag står den så i den grad på POWER liga, da der venter hele tre opgør i træk. Vi starter ud med Fortress, så venter maquinas og sidst men ikke mindst Stepback. Der er formentlig en kamp eller to som bliver streamet, så husk at tjekke Twitter for link.

Fri-weekend.. næsten!

Holdet har for en sjælden gangs skyld ikke nogle officielle kampe på programmet og kunne derfor holde fri. Det gør de dog næppe, da de jo arbejder hårdt med praccs. Fredag holder Fessor dog formentlig helt fri for at fejre sin mor, Dorthe‘s, fødselsdag. Så her skal der lyde et stort tillykke fra hele Ambush-lejren!

Leave a Reply

Dette websted er beskyttet af ReCaptcha og Google's Privatlivspolitik og Vilkår for anvendelse.

Ambush Esport Twitter