Ugen der gik #18

Ugens kampe

Mandag startede vi ud med kamp mod Defusekids. Det blev umiddelbart ikke den store udfordring da vi slog dem 2-0 og dermed er videre i kampen om en plads i MDL.

Tirsdag havde vi tre kampe i POWER ligaen og vi fortsatte vores sejrs stime med tre sejre i træk, over henholdvis Fortress, maquinas og Stepback. At vi er gået ubesejret igennemt ligaen indtil videre, betyder også vi er trukket helt fra i toppen nu, og ligger nummer 1 med 24 point, med de tre nærmeste forfølgere værende AGF, Maknitude og Kinetic, alle med 15 point.

Torsdag var der kamp i ESEA igen, denne gang i form af dansk derby mod Lyngby Vikings. Det startede ud med et ganske tæt map på Nuke, 16-14 til os, men Mirage lukkede vi ned for 16-9. Dermed er lower bracket finalen sikret, som bliver spillet i aften, men mere om det længere nede.

Ugen blev sluttet af fredag med kamp i WESG kvalifikationen mod Gamerlegion. Her måtte vi undvære RAALZ, da han havde en eksamen, men vi fik hjælp af den tidligere OpTic-spiller niko. Det var dog desværre ikke nok til at sikre sejren, og vi tabte 1-2. Heldigvis er alt håb ikke ude endnu, da vi kæmper videre i lowerbracket.

Kommende kampe

Vi starter igen ugen ud med en kamp i POWER ligaen, den sidste af slagsen inden slutspillet, hvor Maknitude bliver sidste modstander. Onsdag er der semifinale i slutspillet, som vi er sikret deltagelse i.

Efter POWER liga kampen har vi et vigtigt opgør i vente mod ALTERNATE aTTaX i ESEA Advanced slutspillet. Den streamer quintwo på hans kanal, så kom endelig forbi og støt holdet!

Tirsdag har vi WINNERS League i mod Madlions og fredag møder vi Maquinas om videre færd i WESG kvalifikationen. Vinder vi denne venter lower bracket finalen lørdag og den samlede finale søndag.

Ugen sluttes af i Odense, hvor Zouheir, BERRY og RAALZ er at finde til Odincon EXPO, som finder sted samme tid og sted som ESL Pro League finals. Her vil Zouheir holde et foredrag og BERRY og RAALZ vil være at finde på serveren, hvor man kan spille med og mod dem.

Månedens spiller i november – ckay

Som noget nyt har Zouheir indført månedens spiller. Det er i al sin enkelthed hele holdet og staben der stemmer på den spiller som de synes har gjort det bedst i den forrige måned og her var der stor enighed om at valget faldt på ckay for november. Så stort tillykke med det til ckay!

Leave a Reply

Dette websted er beskyttet af ReCaptcha og Google's Privatlivspolitik og Vilkår for anvendelse.

Ambush Esport Twitter