Ugen der gik #19

Ugens kampe

Vi havde i denne uge sidste kamp i POWER Ligaen, hvor Maknitude var sidste bump på vejen. En kamp der desværre blev tabt, men vi var sikret plads i slutspillet senere på ugen, så det gjorde ikke den store forskel. Slutspillet gik dog ikke vores vej og et stærkt spillende Kinetic mandskab blev endestationen i semifinalen. Vi ender derfor på en 3.-4. plads i denne sæson af POWER ligaen. Vi er dog sikret en plads i næste sæson, grundet vores slut placering.

ESEA Advanced season 32 er også afsluttet for vores vedkommende, da kampen mod aLTERNATE aTTAx blev tabt 0-2. Vi spillede dog ret tæt mod tyskerne, så det kunne sagtens have været gået i en anden retning. Denne sæson ender vi derfor på en fjerdeplads og får 15.000 kroner i præmiepenge. Dog har vi stadig en chance for at vinde en plads i Premier, da vi er med i relegation om fire pladser der.

WINNERS League gik dog vores vej, da vi havde et opgør mod Madlions, som vi vandt og vi topper dermed stadig vores gruppe.

Så havde vi en kamp mod maquinas i WESG kvalifikationen, som desværre også blev endestationen for os, da vi tabte den 0-2 og dermed var der ikke flere kampe i weekenden.

Zouheir, RAALZ og ckay sluttede dog weekenden af i Odense, hvor ESL Pro League finals fandt sted. Zouheir holdte et foredrag om Ambush og senere kunne man spille med og mod ckay og RAALZ på de opstillede computere.

Ambush ligger nummer 6 på POWER rankingen.

Midt på ugen landede Dust2’s POWER ranking og her er vi rykket hele tre pladser op af listen og ligger lige nu nummer 6 i Danmark! Det hårde arbejde den sidste måned har i den grad betalt sig og vi er super stolte af hele holdet, både foran og bagved.

Kommende kampe

I dag har vi en vigtig kamp mod FATE i Premier Relegation, den spilles klokken 18.00. Der er i skrivende stund kun en russisk stream der viser kampen, skulle det ændre sig, så husk at tjekke vores Twitter for opdatering. Vinder vi mod FATE, venter så GamerLegion der slog os ned i lower bracket i WESG kvalifikationen, så det er på høje tide med hævn. Vindes den kamp, venter så enten aLTERNATE aTTAx igen eller Virtus.pro.

Torsdag og søndag har vi kamp i Fragleague mod henholdsvis backbenimboy og lilmix.

Farvel til Fessor

Vi sluttede ugen af på en lidt kedelig note, da vi har sagt farvel til Fessor. Det har Dust2.dk skrevet lidt om og det kan læses her. Men fra Ambush-lejren skal lyde et stort tak for denne gang og held og lykke fremover til Fessor.

Leave a Reply

Dette websted er beskyttet af ReCaptcha og Google's Privatlivspolitik og Vilkår for anvendelse.

Ambush Esport Twitter