Ugen der gik #20

Ugens kampe

Vi kunne i denne uge spille os til en plads i ESEA MDL Season 33, og det startede da også godt ud med en sejr mod FATE. Men det blev ikke til hævn over GamerLegion i denne omgang, der igen sendte os i lower bracket. Her mødte vi så Wisla Krakow, som det heller ikke lykkedes at besejre. Så vi ender på 8.-12. pladsen i ESEA MDL Season 32 Europe Relegation og tager en sæson mere i ESEA Advanced der starter til januar.

Kommende kampe

Eftersom to af de ligaer vi har deltaget i nu er færdige, er det småt med kampe. Derfor er der også kun tre kampe på programmet den kommende uge, alle tre i Fragleague, så hold øje med information om stream osv. på Twitter. De skal alle spilles klokken 19.00, mandag, tirsdag og onsdag.

Vi kommer i øvrigt med en glædelig udmeldelse omkring deltagelse i en turnering, snarest, så stay tuned! #ItsAnAmbush

Konkurrence i samarbejde med Shark Gaming | Støt Kolibriens Kræftværk

Vi har indgået et samarbejde med Shark Gaming hvor vi afholder en konkurrence om en 240hz Gaming monitor og konkurrencen støtter Kolibriens Kræftværk. Tryk dig videre ind på opslaget herunder og se hvordan man deltager.

Leave a Reply

Dette websted er beskyttet af ReCaptcha og Google's Privatlivspolitik og Vilkår for anvendelse.

Ambush Esport Twitter