Velkommen til AmbushFe

Ambush Esport siger i dag velkommen til vores nye kvindelige CS:GO hold. De spillede før under Percivux, men vil altså fremover repræsentere AmbushFe og alt det vi som organisation står for.

Vi har haft fat i M0dex der står for AmbushFe og hører lidt om hvordan det hele er kommet i stand og hvad forventninger der er til det nye hold?

“Zouheir og jeg er gået i noget tid og haft snakken omkring at genetablere et Ambush kvindehold. Vi har generelt haft gode erfaringer på den front. Vi har så kigget nationalt i Danmark, men også internationalt for at se om vi ville kunne finde et match. Vi har været i dialog med nogle forskellige konstellationer, og valget faldt på det gamle Percivux lineup. Vi føler det er et match som passer os rigtig godt, da de har de samme værdier og holdninger, som vi værdsætter i Ambush. Det er nogle utrolig arbejdsomme, imødekommende og lyttende piger, som virkelig brænder for spillet. Kan personligt sige, jeg glæder mig meget til at arbejde samme med dem, og ser frem til først og fremmest at skabe et godt fundament for et stabilt hold, som med tiden vil vise gode takter og resultater.”

Morten forventer dog også et hårdtarbejdende hold og uddyber yderligere at Ambush lægger rammerne og ting omkring holdet, så pigerne udelukkende skal fokusere på det de er hentet ind til, nemlig at skabe resultater. Den største målsætning er lige nu CPH Games, hvor de gerne skal levere et godt resultat.

Hvad bliver din rolle i det foretagende?

“Min rolle bliver at agere bindeled mellem pigerne og Ambush Esport. Jeg skal ud over det, tilbage i en coach rolle hvor jeg kan hjælpe pigerne med at udvikle sig. Jeg er tilbage efter en del måneders pause væk fra cs. Med mange irl opgaver, og en datter som bliver større og større. Så passer pigernes trænings- og kampprogram bedre ind i min dagligdag. Men glæder mig super meget til at arbejde med holdet, og er sikker på at det skal blive et godt match.”

Vi har også fået stillet et par spørgsmål til holdets eneste danske spiller Anji:

Hvorfor blev det lige Ambush i valgte at komme under?

“Først ledte vi egentlig ikke efter en organisation, men da jeg så at Ambush søgte et female team, vakte det hurtigt interesse. Efter at vi fik en snak med Ambush, følte vi hurtigt at vi havde de samme forventninger og de samme målsætninger. Vi følte også at vi kunne få den rette support fra Ambush, som vi har behov for, og derfor var vi efter snakken, slet ikke i tvivl om, om vi ville joine Ambush Esport.”

Hvad er jeres målsætninger?

“Vores første mål, er nok ikke den store overraskelse, at klare os godt til Copenhagen Games. Vi er stadig et forholdsvis nyt hold og derfor håber og tror vi på, at vi kan skabe et godt resultat, som vi kan tage med os og bygge videre på i fremtiden. Et af vores mål er også, at se hvor langt vi kan komme i ESEA Ladder, for ikke nok med at vi gerne vil være med i toppen af female scenen, så vil vi også gerne vise mændene at de også skal frygte Ambush Fe.”

Holdets kaptajn, Moraltis, kommer her ind på de forskellige spilleres roller:

“So first of all we have nAAz, she is the support of the team and she is ingame leader at the moment, she is insane with the deagle. Tess is our entry/support riffler, she is a headshot machine, Anji is our entry/lurker riffle, she makes big balls plays and is also sick with the awp. And I am mostly lurker/support riffle who can also awp sometimes.”

Sidst men ikke mindst har vi en kommentar med på vejen fra Ambush CEO Zouheir Creih:

“Det skal ikke være nogen hemmelighed at vi har haft kigget lidt efter at få et female hold til Ambush. Vi har forsøgt at holde os væk fra popularitets-konkurrencen, og valgt et hold som har vist udviklings potentiale ingame, frem for den eksponering som mange forbinder med Female hold.

Vi forholder os positive og optimistiske i forhold til fremtiden for det her hold. Vi har de seneste par måneder haft en del pigehold i kikkerten, og forskellige konstellationer, og føler at vi har valgt det rette hold til at løfte Ambush flaget.

Det skal heller ikke være nogen hemmelighed at der mangler en sidste mand på holdet, og det har også været en faktor, at vi kan få indflydelse og medbestemmelse i forhold til sidste brik på “mandskabet”. Det er vel heller ikke Ambush, hvis det er fuld holdopstilling?”

Fremover lyder AmbushFe’s lineup altså som følger:

Anja “Anji” Soelberg

Natalie “nAAz” Sandell

Siv “Tess” Lyngvær

Mirte “Moraltis” Horemans

Icons made by Freepik from www.flaticon.com

 

Leave a Reply

Dette websted er beskyttet af ReCaptcha og Google's Privatlivspolitik og Vilkår for anvendelse.

Ambush Esport Twitter