Tak for denne gang Berry, Raalz og Ckay

Vi gjorde det – Sammen, men hertil og ikke længere.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der var få som troede på det her projekt i starten. Og det gælder såvel folk på indersiden af Ambush, samt folk i CS-scenen. Til dem kan jeg sige – Vi gjorde det! Vi har sammen nået længere end jeg selv troede var muligt, og det har været lige fra starten af, hvor vi kom i Main til CPH Games. Vi gjorde det på grund af de individer vi havde i grundstammen, Berry, Raalz, Ckay, men også Remoy – Som selvfølgelig har haft det svært ved at spille med andre personer som har haft overtaget KolibrieNs plads.

Der skal også lyde et stort tak til alle de spillere, der har trådt til når vi har haft brug for det!

Vi gjorde det selvom ingen troede på os, med fantastiske resultater i både Fragleague hvor vi kom på 2. pladsen, Winners League og stort set samtlige kvalifikationer hvor vi som minimum er kommet til den lukkede kval, og naturligvis Alienware Game Arena, og turen til Prag, som altid vil være et specielt og fantastisk minde.

Nu er vi nået dertil, hvor vores veje desværre skilles, men det skilles med en god smag i munden. Vi skilles uden drama, og vi skilles som venner.

Rasmus, Danny og Casper – Jeg ved ikke hvad fremtiden på den lange bane bringer for Ambush, eller for jer, men jeg og Ambush vil til hver og en tid holde vores døre åbne for jer – og en KÆMPE TAK, skal I hver især have for den loyalitet I har vist. Når det har været mest svært og ting har virket uoverkommelig er jeg glad for I har steppet op. I har en speciel plads i mit hjerte, som jeg altid vil værne om.

Ambush lader sig aldrig blive slået ud – Og næste gang man ser Ambush er til GGW hvor vi har lavet en aftale med vores gode ven af huset, Remoy, som med resten af hans hold skal repræsentere Ambush – Hvad der til gengæld sker derfra er endnu uvist.

Zouheir

Leave a Reply

Dette websted er beskyttet af ReCaptcha og Google's Privatlivspolitik og Vilkår for anvendelse.

Ambush Esport Twitter