#STEPBACK2AMBUSH

Ambush kan i dag præsentere vores nye lineup til main holdet. Vi har indgået aftale med Stepback spillerne, om at hoppe i Ambush trøjen fremover.

Lige nu indtager holdet førstepladsen i den 13. sæson af POWER Ligaen og har kun tabt en ud af syv kampe i den nuværende sæson. Så det er et stærkt mandskab vi får ombord.

Da vi allerede har et hold i den indeværende sæson, fortsætter de nye Ambush spillere i POWER ligaen, som Stepback i denne sæson med og vil først være fra den 14. sæson, at holdet spiller under Ambush fanen.

Vi har haft fat i henholdsvis ingame leader Inzta og Ambush CEO Zouheir Chreih om det kommende samarbejde:

inzta:

“Vi er i dag glade for at kunne offentliggøre vores samarbejde med Ambush. Vi har siden GGW været på en intens søgen efter en organisation, som skulle være vores hjem det næste lange stykke tid. Allerede efter første snak med folkene bag Ambush, samt tidligere kendskab til crewet bagved, var vi rimelig hooked på idéen om et samarbejde. Vi er sikre på at med Ambush i ryggen, vil vi kunne fokusere på vores spil og udvikle os endnu mere. Samt have support til forskellige LANs året ud. Vi ser derfor frem til at kunne fokusere mere på spillet, med en stærk organisation i ryggen til at styre alt det rundt om os. Vores første LAN under Ambush fanen vil være Reload 8 d. 20.-22. marts.”

Zouheir Chreih:

“Vi har jo været på udkig og talt med forskellige hold i den seneste proces, efter vores tidligere hold, hvor vi oplevede stor sportslig succes. Også på trods af de udfordringer vi løb ind i. Derfor er det en fornøjelse, at præsentere det her hold, som har den samme vision som os, og som virker som et sammentømret hold med en god blanding af talentmasse og rutine. Jeg ser meget frem til en masse sejre og gode oplevelser med holdet.”

Ambush vil derfor fremover være

  • Peter “inzta” Kragelund
  • Thomas “ryxxo” Nielsen
  • Filip “zeq” Pedersen
  • Emil “bazzy” Beokow
  • Oliver “Iceberg” Berg

#ItsAnAmbush

Icons made by Freepik from www.flaticon.com

Leave a Reply

Dette websted er beskyttet af ReCaptcha og Google's Privatlivspolitik og Vilkår for anvendelse.

Ambush Esport Twitter