Sponsornyt

 

Vi er stolte af at kunne annoncere et nyt og styrket samarbejde med L33T Gaming, da vi netop har forlænget og udbygget vores nuværende aftale. Samarbejdet med L33T Gaming gør vi kan tilbyde det absolut bedste gear til vores spillere, hvilket er en af de vigtigste faktorer når man skal yde sit bedste, både ingame og bag skærmen.

Rikke Sophie Larsen, Marketing, L33t Gaming fortæller:

Det er med stor begejstring, at vi forlænger vores aftale med Ambush. Samarbejdet mellem L33T-Gaming og hele teamet bag Ambush har været over al forventning, og derfor fryder det os, at vi nu har mulighed for yderligere at styrke samarbejdet og bakke op om holdet og deres solide resultater.

L33T Gaming producerer noget af det bedste gear på markedet, og derfor er vi glade for at kunne fortsætte den aftale, med netop L33T Gaming.

Zouheir, vores CEO udtaler:

Det er fantastisk at forlænge en aftale med en partner i det hele taget, men at de føler at samarbejdet skal styrkes, er et kæmpe skulderklap til hele Ambush teamet, og gør hele oplevelsen endnu mere fantastisk. Der er ikke noget der glæder mere end, når en partner siger de er tilfredse med det der er leveret, og det giver endnu mere motivation for at give endnu mere.

Sidst samarbejdet mellem L33T Gaming og Ambush Esport var synligt, Var i forbindelse med Ambush Divina Tour i Odense hvor man i søndags den 23. februar, i Odense, kunne prøve de fede L33T Gaming stole i en 1v1 turnering.

Billede fra Odense Esports lokaler
Leave a Reply

Dette websted er beskyttet af ReCaptcha og Google's Privatlivspolitik og Vilkår for anvendelse.

Ambush Esport Twitter