Siden sidst…

Velkommen til Sniffles, som dermed fuldender AmbushFe lineup.

Siden sidst er vores herrehold blevet inviteret til OMG.BET cup, hvor det blev til en enkelt sejr over WaR og to nederlag, så fra vores side er cuppen færdig. Vi fik kort fat i Zeq efter sidste kamp og han havde følgende at sige til deltagelsen:

Inden turneringen havde vi ikke de store forventninger, da vi jo har Iceberg på ferie, men dermed sagt havde vi også håbet på at gøre det bedre. På en god dag kunne vi sagtens gå hele vejen, da vi ser modstanderne som nogle vi burde slå. Det er disse turneringer vi gerne vil vinde, og det kommer også til at ske i fremtiden

Ambush Divina Tour blev afholdt forrige weekend, med stor succes. Vi var rundt i Rødovre, Næstved og Odense for at finde sidste spiller til AmbushFe, og en gammel kending dukkede op i Rødovre, i form af Sniffles, som holdet har spillet med et par gange tidligere og hun er endt med at blive vores sidste dame i lineup fremover. I den forbindelse skal der lyde en stor tak til Dream Gaming, Sørby Esport og Odense Esport for samarbejdet med touren, ikke mindst Zowie by BenQ og vores andre involverede sponsorer for at gøre touren mulig.

Moraltis er i den forbindelse komme med denne udmeldelse om tilføjelsen af Sniffles:

Sniffles er en meget munter pige, der passer meget godt ind i det hold, vi havde. Vi bemærkede med det samme, at hun har et meget godt aim, og at hun har et stort voksende potentiale. Hun er en hurtig lærende og bringer os præcis, hvad vi har brug for.

Yderligere kan vi glædeligt meddele at vi har forlænget sponsoraftalen med NOCCO, så spillerne fortsat kan fyldes op med energi og ikke mindst essentielle aminosyrer, såvel som fire forskellige B-vitaminer, som NOCCO indeholder.
For flere informationer klik ind på nocco.com.

#ItsAnAmbush

Leave a Reply

Dette websted er beskyttet af ReCaptcha og Google's Privatlivspolitik og Vilkår for anvendelse.

Ambush Esport Twitter