Velkommen til Lukki

Ambush blev efterladt på fire mand i starten af ugen, da bazzy forlod os med kort varsel. Men vi har efter kort tids søgen fundet den perfekte erstatning, en helt klar opgradering om man vil, som har efterladt os som et umiddelbart stærkere team, med både firepower, rutine, samt højt bund- og topniveau.

Den tidligere Tricked- og Singularity-spiller, Lukki, fuldender nemlig i dag vores lineup.

Lukki har tidligere spillet sammen med både Inzta og Ryxxo, hvor de blandt andet vandt Copenhagen Games 2017. Lukki har også før repræsenteret Ambush, da han sammen med resten af ex-maknitude, hev Ambush trøjerne over hovedet til GGW

Zouheir Creih, Ambush CEO, ser selv Lukki som en komplet spiller, der kan tage sagen i egen hånd når det kræves, og han han bevist at han har evnerne til at præstere, selv i pressede situationer. På papiret står vi stærkere med tilførslen af Lucas, men vi ved det bliver en hård kamp.

Vi har spurgt Inzta ud til hvordan de lige landede på Lukki:

Vi har i dag valgt at hive Lukki med på holdet. Lukki er en spiller som vi ved kan komme ind og levere fra dag et. Det er en uheldig situation at stå i, med en udskiftning så kort inden et LAN, samt roster lock på ESEA. Man er dog ikke selv altid herre over sådanne ting, og jeg er sikker på at vi har fundet den rette i Lukki. Folk virker super motiveret, og klar til at give det ekstra for at nå i mål inden Reload samt Copenhagen Games. Den fortabte søn er vendt hjem aka zeqs bror. Tak til Ambush for at tro på os, og for altid at støtte op om os.

Så skal vores nye spiller selvfølgelig også have lov til at sætte ord på hvordan og hvorfor han sagde ja til at joine Ambush:

Tak til Ambush for tiltroen til at jeg kan løfte holdet. Jeg kender allerede alle spillerne på holdet og har tidligere spillet med Ryxxo og Inzta, så jeg er sikker på at vi kan placere os varmt på top 10 listen, allerede inden for få måneder. Vi har vores første lan om 2 uger, så vi skal arbejde hårdt for at komme godt fra start. Glæder mig til at komme i gang!

Med disse ord er der sat en jagt ind på resten af de hold der er i Top10.

#ItsAnAmbush

Leave a Reply

Dette websted er beskyttet af ReCaptcha og Google's Privatlivspolitik og Vilkår for anvendelse.

Ambush Esport Twitter