Sponsornyt

Vi er endnu engang glade og stolte over at annoncere vi har forlænget vores nuværende aftale med Epparel og ikke mindst afsløre det nye design på trøjerne i 2020.

Vi har gang på gang set stor fleksibilitet og god kommunikation med Epparel, når vi har haft dialog om spillertrøjerne og det er en af de store fordele ved at have et samarbejde med en god dansk stabil virksomhed, som kender esport-scenen så godt som de gør, og ved præcis hvilke behov spillerne har for at yde deres bedste.

Om vores samarbejde udtaler Mark Just, Co-Founder af Epparel:

Vi er super entusiastiske over at have forlænget aftalen med Ambush. Vores kommende år ser virkelig spændende ud, vi har en masse nye produkter samt en ny kollektion (i læste det her først). Vi er stolte af, at have Ambush til at repræsentere vores brand, og med dem som ambassadører vil vi naturligvis klæde dem lækkert på, i fremtiden. Derfor er vi sikre på, at uanset hvor i er, vil i se og lægge mærke til Ambush.

Zouheir, CEO og partner ansvarlig følger op:

Epparel gør at vi kan klæde vores spillere ordentlig på til live events. Og det lyder også til at der er noget spændende i røre hos Epparel, som jeg virkelig glæder mig til at høre mere om. Der er lidt hemmeligheder omkring nogle af tingene, så jeg ser frem til at få løftet sløret, OG løfte sløret for hvad det er. Vi har i samarbejde med vores spillere på begge vores holdt besluttet at holde det samme design, med med en farve så man aldrig er i tvivl om hvem Ambush spillerne er.

Spillertrøjerne har behageligt stof, som gør det nemt for huden at ånde, også selvom man skal sidde foran computeren i mange timer.

Det nye trøje- og hoodie design, bliver snart muligt at købe på Epparel.net. Men indtil da kan vores gamle design stadig erhverves, og som noget nyt vil vi for første gang i lang tid, kunne finde sponsorlogoer på trøjerne. De sponsorer er dem som har valgt at udvide deres samarbejde med Ambush, og vi er stolte af at kunne vise dem frem.

#ItsAnAmbush

Leave a Reply

Dette websted er beskyttet af ReCaptcha og Google's Privatlivspolitik og Vilkår for anvendelse.

Ambush Esport Twitter