Sponsornyt – Velkommen til BRNDMORE

Ambush og BRNDMORE har netop indgået en ny sponsoraftale. Formålet er at dyrke væksten og udviklingen i esportens verden og tiltrække større opmærksomhed fra andre virksomheder.

 

I jagten på vores nye visuelle identitet, og for at bringe Ambush til næste niveau i forhold til brand awareness, samtidig med at skille os os fra resten af scenen, indledte vi i starten af året jagten på det perfekte reklame- og grafiske bureau.

Vores mål: Vi ville skabe et nyt visuelt identitet, som var nytænkende, frisk og fræk – og samtidig etablere og forstærke vores logo. Kravet var at logoet var helligt, og at det ikke må lugte af esport – vores brand er klar til next step – ellers var der kreativ frihed.

At vi og BRNDMORE skulle samarbejde var match made in heaven. Silvan og Zouheir har haft talt sammen løbende, og da vi kom ind på at vi var klar til vores nye identitet, blev det mere og mere klart at vi havde de samme visioner.

Zouheir, vores CEO udtaler:

Det der gjorde udslaget, var at Silvan havde kæmpe erfaring med både det kreative, og naturligvis også inden for esporten. Og derfor var det let for ham at forstå hvor vi ville hen med vores oplæg om at skabe noget nyt. Det har været en fantastisk kreativt rejse, og vi er glade for at have BRNDMORE om bord.

Om samarbejdet udtaler BRNDMORE:

Ambush har længe været et symbol for dansk esport og professionel esport udvikling. BRNDMORE deler visionen om at esporten skal dyrkes og at det er vigtigt at alle hold får den rette støtte og potentiale for udvikling. BRNDMORE er en dansk virksomhed med et enkelt formål; at skabe innovative løsninger til bla. virksomheder, hold, influencers mm., og sørge for at du er hele tiden på toppen med nye løsninger og ideer.

Silvan Nikolic, Stifter & Medejer af BRNDMORE uddyber:

Ambush er det rene bevis på at Danmark ikke har andet end styrke, ambition og talent. Esport er her for at blive, og med Ambush i hånden går vi kun i en retning, nemlig opad.

Fra Ambush lejren håber vi, at vi kan bidrage BRNDMORE med lige så meget som de, og deres fantastiske grafiker-team har bidraget til os.

#ItsAnAmbush

Leave a Reply

Dette websted er beskyttet af ReCaptcha og Google's Privatlivspolitik og Vilkår for anvendelse.

Ambush Esport Twitter