Ugen der gik i Ambush

Ugen der gik i Ambush

Der er blevet tid til endnu en udgave af ‘Ugen der gik i Ambush’, som sætter fokus på vores resultater i Elgiganten Ligaen, FragLeague og den kvindelig turnering, der så danske mimi og resten af WeRunThisPlace løbe med sejren for næsen af Galaxy Racer i finalen.

Ugens resultater

Det har været endnu en aktionfyldt måned i Ambush-lejren, som har været i kamp i diverse turneringer. Inzta og kompagni fik ikke det resultat, vi håbede på i Elgiganten Ligaen, da dagens to første opgør blev til nederlag, da Lyngby Vikings og Aalborg Rebels slog os med 16-10 i begge opgør. Vores mandskab sluttede dog aften af med en sejr, da kinetic blev overmandet med 16-19. Efter mandagens kampe ligger vi på en delt fjerdeplads sammen med Ignite.

I FragLeague Regional har vi spillet to kampe, som vi vandt mod henholdsvis Ignite med 2-0 for en uges tid siden, og dernæst mødte vi Esimed i gårdagens kamp, som vi vandt med 2-1 mod et velspillende mandskab.

Kommende kampe

Ugen er dog langt fra ovre, da holdet har mange kampe på programmet. Den nye ESEA-sæson er lige om hjørnet, og vores første kamp finder sted i aften mod hollandske defusekids. Derudover så har vi flere kampe i Elgiganten Ligaen på mandag, som er mod henholdsvis første- og tiendepladsen, AGF og Obsidian. Vores næste kamp i FragLeague er skemalagt til at blive spillet den 5. maj mod vennebyeN.

WeRunThisPlace vandt female-turneringen

I løbet ad ugen blev vores female-turnering afholdt, hvor flere velkendte hold og ansigter var at finde på deltagerlisten. De to danske mandskaber i turneringen, vores female-hold og Copenhagen Flames FE, kom ikke videre til gruppespillet, men det gjorde mimi derimod. mimi og resten af WeRunThisPlace gik hele vejen og sikrede sig knap 11.000 kroner, efter deres sejr over Galaxy Racer i finalen.

Leave a Reply

Dette websted er beskyttet af ReCaptcha og Google's Privatlivspolitik og Vilkår for anvendelse.

Ambush Esport Twitter