Velkommen til Ambush Rainbow Six Siege hold

Velkommen til vores Rainbow Six Siege hold!

Med to stabile og loyale CS:GO hold, var tiden kommet til at kigge os omkring esports landskabet og se om vi kunne vokse, og tilføre Ambush charmen over andre sportsgrene. Valget er faldet på Danmarks absolut bedste (+18) hold, og en af de bedstspillende mandskaber i Skandinavien for tiden.

Hvorfor det her hold

Ambush er i en position nu, hvor vi skulle have et hold der er velfungerende, velkendt og spiller på højt niveau. Samtidig med at de har vist stabilitet og resultater. Der er ikke så meget plads til at eksperimentere, og alle ved i hvor stor grad loyaliteten er vigtig for os.

Holdet har spillet sammen i noget tid, og spiller med i Nordic Championship, arrangeret og hostet af Ubisoft, hvor holdet p.t. indtager en delt andenplads i den store 36.000€ turnering.

Vi får altså et sammenspillet hold, der er vant til at præstere og spille under pres.

Hvorfor Ambush?

Daniel Karlsen AKA JinxedOwl, en af spillerne på holdet udtaler:

Kæmpe stort tak til AMBUSH for at tage os ind i familien, vi er ekstatiske for muligheden at vise AMBUSH branded frem i Rainbow Six Siege. Lige nu spiller vi Nordic Championship. Desuden er målet på sigt at komme i Pro league, og med AMBUSH’ support bliver det en god mulighed.

Vi hos Ambush byder holdet ind i vores familie, og glæder os til at følge deres kamp om at fastholde sig i toppen af Nordic Championship, og naturligvis supporte holdet og nu, vores rejse om at nå i Pro League sammen.

Næste gang holdet skal a aktion bliver 21. Maj klokken 21:00 og kampen vil blive vist på Twitch.tv/Rainbow6Nordic og naturligvis hostet på vores kanal www.twitch.tv/AmbushEsport.

Holdet består af følgende spillere og coach:

Mads “Hippo” Larsen

Zeno “Zeus” van de Seijp

Yuriy “Prophet” Pavlov

Daniel “JinxedOwl” Karlsen

Andréas “King” Frog

Coach: Dale “Conty” Roberts

 

#ItsAnAmbush

Leave a Reply

Dette websted er beskyttet af ReCaptcha og Google's Privatlivspolitik og Vilkår for anvendelse.

Ambush Esport Twitter