Ugen der gik i Ambush

Ugen der gik i Ambush

Endnu en uge i Ambush er ovre, og det er derfor blevet tid til at samle et godt overblik af den forgangne uge. Vores CS:GO-mandskab har været i aktion i flere diverse turneringer, såsom Elgiganten Ligaen, FragLeague Regional og Home Sweet Home Cup 4. Derudover er et af Danmarks førende R6-hold blevet hentet under vores vinger.

Ugens resultater

Det blev til to ud af to sejre i Elgiganten Ligaen, da Inzta og kompagni overmandede Atlando i et opgør, som skulle afgøres i dobbelt overtid. Efterfølgende skulle vores hold i duel med Sørby Flames, der også mødte en dårlig skæbne mod vores velspillende mandskab, som indtager en 3. plads efter mandagens kampe. I FragLeague Regional indtager vi en ret sikker førsteplads, da vi har taget fem ud af fem sejre i gruppespillet. Ignite-mandskabet er dog os lige i hælene.

Ugens højdepunkt var uden tvivl, da vi blev inviteret til Home Sweet Home Cup 4, som gav os mulighed for at spille mod et par gode modstandere. Det blev først til et nederlag mod Salamander, inden vi sejrede mod ALTERNATE aTTaX, og dernæst blev elimineret af Salamander sent i går aftes.

I ESEA Advanced ligger vi fortsat med to ud af to sejre.

Kommende kampe

Vi har mange kampe på menuen i ESEA Advanced i den kommende tid. I morgen og på fredag byder den på henholdvis et opgør mod Apeks og look1ngfororg4. Derudover har vi tre kampe på programmet i Elgiganten Ligaen, hvor vi støder sammen med Aalborg Rebels, SoA og førstepladsen, Lyngby Vikings.

Ambush byder R6-hold velkommen

I søgen efter videreudvikling inden for esport i Danmark, har vi valgt at hive et Rainbow Six Siege-mandskab under vores vinger. Det er ikke bare hvilket som helst hold, men derimod et af Danmarks førende inden for spillet. Holdet deltager blandt andet i Nordic Championship, som har 36.000€ i præmiepuljen.

Leave a Reply

Dette websted er beskyttet af ReCaptcha og Google's Privatlivspolitik og Vilkår for anvendelse.

Ambush Esport Twitter