Ugen der gik i Ambush

Ugen der gik i Ambush

Drengene i Ambush-trøjerne har endnu en gang haft en travlt uge på programmet, da vores mandskab har deltaget i ESEA Advanced, FragLeague Regional og den lukkede kvalifikation til Home Sweet Home Cup 6, hvor det blev til et nederlag i den afgørende kamp i kvalifikationen, som desværre gjorde, at vi må se turneringen fra sidelinjen.

Ugens resultater

I ESEA Advanced har holdet spillet fire kampe siden den seneste udgave af ‘Ugen der gik i Ambush’. Holdet startede ud med et nederlag til et velspillende Apeks-mandskab, inden drengene gik hen og sikrede sig de følgende tre kampe. Inzta og kompagni havde ingen opgør i Elgiganten Ligaen, da turneringen blev spillet samtidig med den lukkede kvalifikation til Home Sweet Home Cup 6.

Holdet startede glimrende ud med to sejre i kvalifikationen, hvoraf én af sejrene var mod landsmændene fra AGF. Vi var derfor klar til finalen, som skulle spilles mod sAw, der tidligere havde slået Singularity ud af turneringen. Det blev til et nederlag på 1-2, og drengene må derfor se turneringen fra sidelinjen. I FragLeague Regional blev det ligeledes til et nederlag, da vi tabte en neglebider til Sigma.

Kommende kampe

Allerede i aften, klokken 19:00, skal vores hold i aktion i ESEA Advanced igen, hvor de støder sammen med franske LDLC. I Elgiganten Ligaen har vi tre opgør i ugens løb, hvoraf et af dem spilles søndag mod Lyngby, mens de to andre skal afvikles på mandag, hvor Ignite og Sigma venter. På søndag skal drengene også i duel med Spray Away i FragLeague Regional.

R6-mandskabet møder GODSENT

I aften støder vores nytilkommere fra R6-mandskabet også sammen med GODSENT i Nordic Championships, hvorfra holdet skal forsøge at øge deres føring i turneringen, der har intet mindre end 36.000€ i præmiepuljen.

Leave a Reply

Dette websted er beskyttet af ReCaptcha og Google's Privatlivspolitik og Vilkår for anvendelse.

Ambush Esport Twitter