Ugen der gik i Ambush

Ugen der gik i Ambush

Endnu en uge er overstået i Ambush-lejren, hvor drengene fra CS:GO- og R6-holdet har været en del i aktion i diverse turneringer – både nationale og internationale. CS:GO-holdet viste atter en gang flotte takter, mens R6-mandskabet gjorde det samme, da holdet blandt andet slog Chaos i Nordic Championships.

Ugens resultater

I Elgiganten Ligaen havde holdet to kampe på programmet i sidste uge, hvor det blev til en sejr og et nederlag, da holdet henholdvis slog Ignite med 16-5, inden Sigma overmandende Inzta og kompagni med 16-14 i en kamp, der sagtens kunne have gået begge veje.

Holdet har ikke været i aktion i ESEA Advanced i denne uge, men mandskabet har derimod været i aktion i FragLeague Regional, hvor de stødte sammen med kinetic, som de slog med 2-0. Drengene indtager dermed fortsat førstepladsen i turneringen. Vores hold var ligeledes at finde i Home Sweet Home Cup 6, hvor de stødte sammen med Heroic og Gambit Youngsters, der begge overkom os.

Kommende kampe

I aften har holdet tre kampe på programmet i Elgiganten Ligaen, som er mod henholdvis SoA, Aalborg Rebels og kinetic, mens vi allerede i morgen skal i aktion igen, når vi støder sammen med eSpuma Academy i vores sidste kamp i FragLeague Regional.

Tre kampe står ligeledes på menuen i ESEA Advanced, hvor ECLOT, LDLC og Nexus ligger og venter som ugens modstandere.

R6-holdet slår Chaos med stil

Den 28. maj stødte vores R6-hold sammen med Chaos i Nordic Championships, hvorfra vores gutter sikrede sig sejren med stil, da holdet overkom Chaos med intet mindre end 7-2.

Leave a Reply

Dette websted er beskyttet af ReCaptcha og Google's Privatlivspolitik og Vilkår for anvendelse.

Ambush Esport Twitter