Ugen der gik i Ambush

Ugen der gik i Ambush

Atter en uge er overstået i Ambush-lejren, hvor vores drenge igen, igen har været i aktion i diverse ligaer og turneringer. Inzta og resten af holdet har blandt andet været i aktion i ESEA Advanced, Elgiganten Ligaen, cs_summit 6-kvalifikation og mange flere. Ugen har budt på op- og nedture, men for det meste har ugen været præget af flere opturer.

Ugens resultater

I ESEA Advanced indtager vi en solid 6. plads, og i ugens løb overkom vores drenge blandt andet Tikitakan med intet mindre end 16-0 på Overpass. Yderligere har holdet været i aktion i den åbne kvalifikation til cs_summit 6, hvor det blev til et nederlag til polske PACT med 16-13. Her til eftermiddag var Ambush-mandskabet også at finde i aktion, da FATE ventede i CyberBet Summer Cup, hvor det blev til en ret sikker 2-0 sejr til holdet.

Andenplads i Elgiganten Ligaen

En anden vigtig turneringen, som fandt sted i ugens løb, var Elgiganten Ligaen, hvor holdet startede i kvartfinalerne og kæmpede sig op til finalen, der havde AGF på menuen. Vores drenge startede stærkt ud, men De Hviie begyndte at få mere og mere kontrol over kampen, og i sidste ende blev vi overmandet. Drengene slutter på en yderst godkendt andenplads, som dermed også tildeler os 7.000 kroner.

Kommende kampe

Allerede i næste uge står den på endnu mere CS, når LDLC, Adaption og Helsinki Reds blandt andet venter i ESEA Advanced, mens vi ligeledes deltager i CyberBet Summer Cup, som er langt fra ovre.

Leave a Reply

Dette websted er beskyttet af ReCaptcha og Google's Privatlivspolitik og Vilkår for anvendelse.

Ambush Esport Twitter