Ugen der gik i Ambush

Ugen der gik i Ambush

Endnu en uge er nu blevet fortid i Ambush-lejren, og derfor er det blevet tid til at få lavet et kort overblik over holdets resultater for den forgange uge samt et overblik over de kommende kampe i fremtiden. Denne uge har blandt andet stået på ESEA Advanced-slutspillet, som har fyldt det meste af tiden.

Ugens resultater

Gennem den forgangne uge har holdet deltaget i ESEA Advanced-slutspillet, hvor drengene har en chance for at spille sig op i MDL, som har flere gode hold på deltagerlisten i form af Sprout, Endpoint og FATE. Vores gutter fik en god start, da holdet først overkom TheDice med 2-0, inden Apeks måtte opgive en kamp til os.

Kommende kampe

Vores næste kamp i ESEA Advanced-slutspillet er mod vores landsmænd fra Tricked, som også har vist gode takter i deres kampe. Kampen finder sted om et par dage, og det vindende mandskab bringer sig et skridt tættere på en plads i MDL Season 35.

Leave a Reply

Dette websted er beskyttet af ReCaptcha og Google's Privatlivspolitik og Vilkår for anvendelse.

Ambush Esport Twitter