Typos bliver en del af Lyngby Vikings

Typos tager til Lyngby Vikings

Her til eftermiddag kunne vi afsløre, at Typos har valgt at fortsætte karrieren hos de kongeblå i Lyngby Vikings. Typos var en del af vores startfemmer siden slut-marts, og allerede på lørdag kan han ses i aktion hos sit nye hjem, da Lyngby-mandskabet deltager i Eden Arena Malta Vibes Cup 2.

Gamers Elite har sat ord på, hvorfor de netop har valgt at hive Typos om bord deres skude.

“Vi har fulgt Typos i hans tid i Ambush og kender hans niveau, da han har gjort livet svært for os i nogle af kampene mod ham og resten af Ambush. Det var derfor ikke svær beslutning for os, da vi spurgte vores øvrige spillere på holdet, hvem de følte kunne være den rigtige tilføjelse – Der selvfølgelig et par navne eller 3 oppe og vende, men det stod relativt hurtigt klart at vi alle gerne ville have Typos med ombord.

I og med Typos har den samme indstilling og gåpåmod, som alle vores nuværende spillere har, er vi sikre på han kommer til at passe godt ind, både socialt og ingame. Vi er hermed meget stolte af at kunne præsentere ham, som ny mand hos os i Lyngby Vikings”.

Ambush’ CEO, Zouheir, sætter ligeledes ord på salget af Typos.

“Det er igen en fornøjelse at handle med Gamers Elite. Den professionelle tilgang til tingene, selv blandt os semi-professionelle hold, har været undervejs længe, og det ser ud til at virke. Vi vil ønske Berthel held og lykke med hans rejse med Lyngby Vikings, under Thomas Sindings vinger, og med Birds lederskab og spillestil skal han nok blomstre endnu mere op

Det betyder dog, at vores CS:GO-hold blot er nede på fire spillere, og den næste sæson af diverse turneringer begynder omkring august, så holdet skal så småt igang med at finde en erstatning.

Leave a Reply

Dette websted er beskyttet af ReCaptcha og Google's Privatlivspolitik og Vilkår for anvendelse.

Ambush Esport Twitter