Iceberg solgt til Team Singularity

TRANSFERNYT

Det er med stor fornøjelse at vi kan meddele fra Ambush-lejren at Oliver “Iceberg” er blevet solgt til Team Singularity. Det sker med øjeblikkelig virkning og vi vil sige tak til Iceberg for hans tid i Ambush trøjen og ønsker ham held og lykke fremover.

Med hensyn til de resterende to spillere, Ryxxo og Inzta, er vi i gang med at finde den bedste løsning for både dem og Ambush’ fremtid.

Omkring transferen udtaler Oliver:

Jeg vil gerne sige tak til mine gamle teammates og til Ambush Esport for tiden. Det har været en god tid og jeg er yderst tilfreds med de resultater, vi har lavet sammen. Jeg ser dog frem til at joine Singularity, hvor jeg vil fortsætte med at kæmpe for de gode resultater.

Og netop de gode resultater har Oliver i den grad været medvirkende til at opnå, hvor vi ud over at være et etableret hold i top 10 på den danske scene, også nåede op på 59. pladsen på HLTV.org listen.

Atle S. Stehouwer, Team Singularity tilføjer:

Jeg er glad for at det lykkedes os at lave en aftale med Ambush omkring Oliver, da jeg kan se et rå talent jeg rigtigt gerne vil arbejde med og udvikle på. Oliver passer godt ind på holdet og jeg glæder mig til at se ham i aktion senere i aften når holdet spiller sin første MDL kamp i den nye sæson. Jeg vil gerne sige tak til Zouheir for en hurtig og god handel, og glæder mig til at se hvad Ambush næste move er i CS:GO scenen.

Zouheir, CEO Ambush afslutter:

Tak for tiden Oliver, og vi ønsker dig al held og lykke i fremtiden. Du om nogen har fortjent denne mulighed, for at repræsentere så god en organisation som Team Siungularity, og det vil være et naturligt spring i din udvikling. Jeg er sikker på at Atle, vil pleje dit talent, og sørge for at du præsterer på dit ypperste niveau. Vi er glade for at have haft så ung en spiller, med så professionelt en tilgang til sin sport.

Herfra ønsker vi også Oliver alt held og lykke med sit nye eventyr.

#ItsAnAmbush

 

Leave a Reply

Dette websted er beskyttet af ReCaptcha og Google's Privatlivspolitik og Vilkår for anvendelse.

Ambush Esport Twitter