NickiN Går På Pension

NickiN går på pension

I dag lider Ambush og Rainbow Six scenen et tab da Nicki “NickiN” Nyegaard

Inden han forlader os helt, havde vi ham i den varme sæde, for at svare på nogle spørgsmål omkring hans tid i Ambush og hans stop på scenen..

Nicki – indledningsvist, valgte I blandt andet at tage kontakt til Ambush – hvorfor blev det Ambush?

Jeg snakkede med holdet om vi ikke skulle joine en dansk org. Da vi jo var 4 danskere på holdet og fandt det lidt underligt at spille under tysk flag :).
Derfor valgte jeg at gå ind på HLTV og kigge efter danske organistationer og der så jeg at Ambush havde et godt hold i CS:GO og kunne derfra erfarer at Ambush er seriøse og professionelle omkring deres ting og tænkte med mig selv, at dem prøver jeg at kontakte. Det værste jeg ville kunne få ville jo være et nej tak. Men det hele flaskede sig jo perfekt og gik utrolig hurtigt med at komme ind under AMBUSH og
og siden har jeg været super glad for at spille under jer. Jeg har altid trives og jeg kan sige med 100% sikkerhed, at det er den absolut bedste Organisation. jeg nogensinde har spillet under. Så jeg har kun rosende ord vedrørende Ambush.

 

Der har været lidt tumult hvor du har stoppet et par gange og vendt tilbage, hvordan kan det være?

Jeg vil ikke nævne nogen navne, da de forskellige individer godt selv er klar over det. Men der blev taget nogle beslutninger sommetider, som ikke var helt gennemtænkte og meget impulsive.
Jeg havde det sådan at jeg ikke ville sidde på bænken, eftersom jeg selv mente at jeg var for god til den position og mener også mine resultater kunne ses deraf, ja vi har alle nogle nedadgående perioder indimellem,
men derfra og så smide mig af efter 1 – 2 ikke tilfredsstillende kampe, fandt jeg dybt uretfærdigt da jeg ikke fik den reelle chance til at vise mit værd igen og derfor forlod jeg holdet.
Det var absolut ikke en nem beslutning qua. jeg har brugt så ufatteligt meget tid på det her og ville holdet så meget, men at sidde og være vidne til så meget rod og uovervejede beslutninger fra den ene dag til den anden,
det blev simpelthen for meget. Jeg ser mig selv som en meget pligtopfyldende person og hvis jeg er under kontrakt, så opretholder jeg alle krav der bliver stillet min vej og giver mig altid 100%.
Men da jeg fik muligheden for at komme tilbage, så ville jeg selvfølgelig ikke sige nej tak og slet ikke da det var en kamp mod Godsent hvor jeg vidste der var meget på spil.
Det var ikke kun en sejr for hele holdet, men også en stor personlig sejr ved at jeg fik muligheden for at bevise mit værd igen for omverdenen og vise hvor vigtigt det var at have mig tilbage! 😀

 

Er denne gang anderledes, og hvad har medført din beslutning?

Ja denne gang er det meget anerledes, da jeg syntes jeg er blevet for gammel og mine reaktioner er ikke hvad de har været. Jeg har altid sagt til folk der har været på mit hold, at hvis ikke du har lyst til at investere masser af tid, eller har spillet dårligt i en lang periode, så skal man også være voksen nok til selv at se/sige at det ikke længere er muligt at være en del af en seriøst hold.
Det er ikke fair for ens teammates at de invistere alt deres energi og du så bare hænger i bremsen på den ene eller anden måde. Derfor har jeg valgt at tage det valg som jeg har 🙂

 

Når du tænker tilbage, hvad har gjort dig glad, og er du tilfreds med det holdet har opnået?

Jeg ser tilbage på en rejse under Ambush som har været meget op og ned for os som hold. Vi har været helt oppe og flyve under skyerne inden pausen i Nordic, hvor vi spillede super godt,
vores teamwork virkede upåklageligt og vi lå samlet set nummer 3.
Men så var det jo der blev lavet nogle uovervejede ændringer i roller på holdet, eksempelvis mig blive smidt af – senere Prophet og dernæst fik holdet jo desværre det ene nederlag efter det næste.
Så vi gik fra at kunne gå på vandet, til nu at nærmest drukne og kun lige kunne holde hovedet oven vande. Vi gik fra at ligge nummer 2-3 til at ryge ned på en 4 plads, med risiko for at ryge længere ned.
Men så var det jo at drengene kontaktede mig og Prophet og fik os tilbage på holdet 5 dage før kampen mod Godsent. Vi vandt kampen meget overlegent 7-3 og sikrede derfor vores 4 plads.
Det var super fedt at spille mod Chaos Esports i vores semi finale, men efter min mening burde vi ikke have mødt dem der, hvis ikke vi havde smidt vores 2-3 plads foregående. Men det kan vi jo kun takke os selv for.
Da jeg er ekstremt konkurrence menneske og altid går efter guldet, er jeg ikke 100% tilfreds med vores resultater fra Nordic. Vi gik efter at blive nummer 1 og dermed sikre os CL spottet, hvilket desværre ikke gik og dermed er der plads
til forbedringer. Heldigvis ved jeg at det er nogle engageret gutter jeg har på holdet og vores nye Coach invistere lige så meget som dem og har allerede lagt et kæmpe stykke arbejde i for os og AMBUSH at nå meget længere.
Så jeg er slet ikke i tvivl om, at med ham på holdet så skal de nok opnå succes. Nu har vi jo også JinxedOwl og Prophet som begge er formidable fraggere og det er jo ikke for sjov de under Nordic begge var med i top 3 over bedste fraggers.
Hippo er nok den, efter min mening, bedste flex spiller i hele Nordic og jeg syntes folk bør bemærke ham mere og indse hvor stor forskel han kan gøre.
King er en super supportspiller og er virkelig god til at give info til hele holdet, hvilket giver en masse ro til holdet midtvejs i kampe og har letteregjort det for både Hippo og jeg at give calls igennem spillet.
Jeg vil også påpege at folk ikke skal glemme den kæmpe forskel Zeus var for holdet i en lang periode og er en formidable spiller i sig selv, hvilket han resultater i UK vidst også viser.
Til sidst er der yderligere to spillere jeg gerne vil rose for deres enorme hjælp de har givet på sidelinjen. Ryy og Benjamaster har virkelig hjulpet os meget og for det vil jeg gerne sige dem et stort tak!

 

Er du tilfreds med det DU har opnået?

I det hele taget, ja så er jeg godt tilfreds med mine resultater. Bestemt oplevelsen af at være med i Six Major Paris 2018 playoff og King of Nordic Season 2, hvor vi opnåede 1. pladsen. og Nordic Championship hvor vi endte som nummer 3/4 i 2020.

 

Hvad kommer du til at savne mest?

Det er svært at sige hvad jeg mest kommer til at savne mest, da der er mange dele der vægter lige meget for mig.
Men ingen tvivl om at konkurrenmentaliteten, de vigtige og afgørende kampe, venskab på tværs af hold, AMBUSH og selvfølgelig drengene på holdet bestemt ligger højest.

 

Vi kommer til at savne dig Nicki, og ønsker dig alt det bedste i fremtiden.

#ItsAnAmbush

 

Leave a Reply

Dette websted er beskyttet af ReCaptcha og Google's Privatlivspolitik og Vilkår for anvendelse.

Ambush Esport Twitter