Ryxxo solgt til Nordavind

TRANSFERNYT

Vi kan med glæde meddele at Thomas “Ryxxo” Nielsen per dags dato er solgt til Nordavind. Vi vil gerne takke Ryxxo for hans tid i Ambush farverne og ønske ham al held og lykke fremover i Nordavind. Det var ingen hemmelighed for os at Thomas ville gøre det fantastisk for Nordavind, så snart han fik muligheden for at prøves af, og det har været en nem forhandling med Stein, CEO Nordavind. Det hele forløb meget gnidningsfrit, først med Dennis Rytter, Coach Nordavind, og derefter Stein.

Vi har spurgt Thomas omkring hans tid i Ambush og hans fremtidige hold:

Jeg synes min tid i Ambush var god. Vi startede dog ud med at få en tidlig udskiftning, som satte os lidt tilbage, men kom ret godt igen, med plads i play-offs i ESEA, samt lavede nogle fine runs i bl.a Dust2 Ligaen. Jeg vil først og fremmest gerne sige tak til mine, nu, tidligere holdkammerater og selvfølgelig også ledelsen bag Ambush, for den her tid vi har haft sammen.

Fremadrettet bliver det meget spændende med det nye, som kommer til at foregå på dansk/norsk/engelsk. Der kommer til at være lidt udfordringer i starten men intet som jeg ikke ved vi kan få til at fungere. Jeg kommer til at få nogle mere erfarne teammates, som jeg forhåbentligt kan lærer en masse af og med tiden blive en bedre spiller overall.

Jeg vil gerne slutte af med at sige tak til Rytter for muligheden, men også til Zouheir for at give mig lov til at prøve at spille med Nordavind i den periode jeg gjorde, så jeg kan finde ud af om det var det rigtige match for mig.

Zouheir, CEO Ambush får afslutningsvis ordet:

Det har været en fornøjelse at have Thomas i Ambush. Han har og har haft en meget professionel tilgang til tingene, og jeg er glad for at se den opblomstring han har haft i Ambush, under Peters ledelse.
Jeg takker Thomas for den fantastiske periode vi har haft sammen, og kommer til at savne vores senaftens snakke og chats, og håber ikke det stopper. Nordavind virker som et helt naturligt skridt i hans udvikling og hans karriere hvor de kan fortsætte de gode takter han har haft, og under Dennis Rytters ledelse, er jeg sikker på vi får en del mere Ryxxo at se på den store europæiske scene. Pøj pøj til alle parter.
Leave a Reply

Dette websted er beskyttet af ReCaptcha og Google's Privatlivspolitik og Vilkår for anvendelse.

Ambush Esport Twitter