Sponsor News: Welcome JAKO

 

Sponsor nyt: Jako ny tøjsponsor i Ambush Esport

Vi er meget glade og stolte over at kunne præsentere vores nyeste sponsor og tøjsponsor JAKO. Vi har sammen med Enjoysport, som er den danske importør af JAKO indgået en 3-årig aftale.

Peter Baun, Direktør for Jako Danmark / Enjoysport udtaler:

Vi er super glade for den tøjaftale vi har indgået mellem Ambush og Jako/Enjoysport over, ind til videre, de næste 3 år.
Ambush har gang i et spændende setup, som vi glæder os meget til at være en del af.

Samtidig går vi tilbage til Ambush’ oprindelige farver, men med et langt bedre fundament. Vi kommer derfor tilbage til hvad scenen kender, men hvor fleksibiliteten er bedre i tråd, med den dynamik som der er i esporten.

Vi har igennem en længere dialog med Enjoysport fundet frem til et samarbejde, hvor især de kommercielle tiltag vi har lavet og søsat samt hele ideen med Ambush er noget der bliver vægtet i beslutningen. De har fulgt Ambush igennem en længere periode og det de har set har kun været positivt.

JAKOs arbejdsgang går ud fra mottoet WE ARE TEAM – som er den filosofi og deres måde at gribe tingene an på og det er noget vi kan genkende i Ambush.

Zouheir, CEO Ambush afslutter:

Netop Jakos filosofi som går hånd i hånd med en af vores kærneværdier, bliver et stærkt udgangspunkt i samarbejdet. Vi skal sammen med JAKO skabe en – nu – hvid tråd igennem vores visuelle udtryk. Det vil sige at alle hold som er i vores familie får den samme tøjpakke. Fleksibiliteten og det at vi er tilbage i det sportslige, glæder jeg mig personligt ekstremt meget til.

Vi ønsker derfor stort velkommen til JAKO som sponsor og ser frem til samarbejdet.

#WEAREAMBUSH // #ItsAnAmbush

 

 

 

We are very happy and proud to present our newest sponsor JAKO. We have made a 3-year sponsorship agreement that Enjoysport, who is the danish distributor of JAKO, will make our new player jerseys.

Peter Baun, CEO of Jako Denmark and Enjoysport says:

We are super happy with the apparel agreement we have entered between Ambush and Jako/Enjoysport. for the time being, for the next 3 years. Ambush is embarking on an exciting setup, which we are very much looking forward following and being a part of.

Along with this we are going back to basic and will be using the original Ambush colors, but with a better foundation. We will be back to what the esports scene already know, but where the flexibility is better flowing with the dynamics of esport.

Through a long dialogue with Enjoysport, we have found a collaboration, where especially the commercial initiatives we have made and launched and the whole idea of ​​Ambush is something that appeals to them a lot. They have been following Ambush for a long time and what they have seen has only been positive.

Zouheir, CEO Ambush ends:

Jako’s philosophy, which goes hand in hand with one of our core values, will be a strong starting point in the collaboration. Together with JAKO, we must create a – now – white thread through our visual expression. This means that all teams in our family receives the same clothing package. Personally, I am extremely looking forward to the flexibility and the fact that we are back in the sports .

We wish to welcome JAKO as sponsor and look forward to our collaboration.

#WEAREAMBUSH // #ItsAnAmbush

Leave a Reply

Dette websted er beskyttet af ReCaptcha og Google's Privatlivspolitik og Vilkår for anvendelse.

Ambush Esport Twitter