Ambush ACD

AMBUSH ACADEMY 2021

I starten af oktober annoncerede vi et samarbejde med Esportal, hvor Inzta skulle på jagt efter det næste hold der skulle repræsentere Ambush fanen i fremtiden, med ham som IGL.

Hele 192 spillere deltog i Ladderen, hvilket var over forventning – og vi er taknemmelige for hver og en, som tog sig tid til at spille med.

En af vinderne på Esportals Ambush ladder, var T0WWY og han var en af dem som Inzta gerne ville have med på holdet – han spillede dog allerede på et hold. Inzta tog dog et kig på holdet og efter et par coaching sessions, vurderede han at det var et hold med potentiale til at blive til noget. I alt deltog hele 4 fra holdet i Ladderen.

Derfor har vi aftalt at tage hele holdet ind, og vi satser på dem som fremtidens Ambush-Stjerner. Holdet kommer til at deltage i ESEA og i Dust2.dks 1. division.

Inztas rolle bliver dog lidt anderledes i denne her opsætning og kommer derfor til at coache dem det første stykke tid, i samarbejde med Head Coach pHENOMENON. De vil samme sætte rammerne for spillernes udvikling, og fremtidige fokuspunkter. Netop pHENOMENON har vi fået en kort udtalelse fra omkring det nye samarbejde:

Mange tak til ambush for at give drengene og mig denne mulighed. Det er stort at komme ind i en veletableret organisation og vise hvad man kan! Vi vil give den en kæmpe skalle og forsøge at gøre organisationen stolt!

Vi har også haft kort fat i T0WWY for at høre hvad han har af forventinger til sig selv og holdet:

Vi er meget taknemmelige over denne mulighed. Det er en mulighed som er med til at give os det ekstra skub og dermed håber vi at kunne nå længere end hvad vi havde forestillet os. Udover det, vil vi som hold give de ekstra 10% for at gøre jer (Ambush) glade og for at vise, at vi vil og godt kan. Vi er glade for at have en organisation, som jer bag vores ryg og håber i vil passe på os. Vi har selvfølgelig nogen forventninger som hold og til os selv, og håber i er enige og vil hjælpe os fremad til en fremtid som ingen af os kan forudse. Vi alle ser frem til et godt samarbejde og godt fællesskab. Vi er igen super taknemmelige og håber vi alle kan følges ad og hjælpe hinanden med at nå vores fælles mål.

Samarbejdet med Esportal er derfor set fra vores side en kæmpe succes, når vi i dag kan præsentere lineup på Ambush Acedemy. Succesen har heldigværet vist sig at være gensidig. Landechefen i Danmark for Esportal DK, Kenneth Kjærby, slutter af:

Vi er super stolte af at kunne have sådan et godt samarbejde med Ambush. Det har resulteret i at de har fået sig et fantastisk akademi hold under deres vinger, hvor Inzta vil coache dem. Det kan vi ikke være andet end utrolig stolte af og vi er virkelig glade på både spillernes og Ambush vegne og ikke mindst vores. Det har været en utrolig rejse, med lidt bump på vejen, men med en super god afslutning. Vi takker for den mulighed vi har fået af Ambush og ønsker både dem og spillerne alt held og lykke i fremtiden. Vi håber på at se dem skabe nogle gode resultater i fremtiden.

Vi takker Esportal for at tænke lige så skævt som os, og være med på nye tiltag.

  • Tommy “T0WWY” Nguyen
  • Rune “R1xN” Henriksen
  • Nicolas “bebs” Bruhn-Andersen
  • Marius “whitestone” Frandsen
  • Christian “k1b” Kiebies
  • Søren “pHENOMENON” Madsen

Et kæmpe velkommen i Ambush til vores nye academy hold! #ItsAnAmbush

Leave a Reply

Dette websted er beskyttet af ReCaptcha og Google's Privatlivspolitik og Vilkår for anvendelse.

Ambush Esport Twitter