Velkommen til det nye Ambush Denmark, hold

Vi er glade for at kunne præsentere et dansk hold igen. Det er nemlig vores oldboys hold, som efter stor success i Oldboys rækkerne, og senere til Amatør DM som er blevet forfremmet og de vil derfor være de bærende kræfter af Ambush fanen. Vi har haft fat i holdets IGL kuzlaren og hørt lidt om hvordan det hele hænger sammen

Først og fremmest. Hvordan gik det fra at være et Oldboys hold, som skuffede i semifinalerne til Amatør DM og så til at blive det kommende Ambush DK hold?

Magnus, Niklas og jeg startede op med at spille Oldboys for Ambush. Senere hen da vi fik problemer med at stille hold, så fik vi først tilknyttet Martin og senere hen Nicolaj. Efter vores slutspil i Oldsboys ligaen, der kunne vi hurtigt se at vi 5 fungerede rigtig godt sammen. Efterfølgende kom vi i semi-finalen ved amatør DM, hvor vi desværre tabte en tæt kamp til Brøndby Esport. Havde vi haft lidt ekstra timer på kontoen sammen som hold, så er jeg også sikker på vi var kommet hele vejen til finalen.

Det hele startede lidt med vores snak på teamspeak efter vi var ude af DM. Jeg tror faktisk det var Nicolaj der indledte lidt tanker, efter han nævnte at vi bare burde lave et fast hold sammen. Efter skuffelsen var overstået, så skrev jeg rundt til hver enkelt af gutter samt Zouheir (Ambush CEO – red.). Alle var klar på, at det var det rigtige der skulle ske for os.

Det bliver dog ikke lige nu og her, at vi begynder at hive en masse timer og pracc sammen på kontoen. Lige pt. er Magnus så heldig, at han snart skal være far til en lille dreng. Derfor er vores plan at starte op med noget mere seriøs CS, når Magnus har fået 100% styr på hverdagen igen. Og hans IRL IGL giv er ham lov til at være på de timer det kræver.

Vores planer og ambitioner vil være enten at deltage i nogle bedre ligaer, eller i hvert fald til at starte med spille et par stykker ekstra. Vi regner med at vi ville kunne drille sub-toppen i Danmark, når vi først har fået lov til at få nogle flere timer sammen som hold. Taget udgangspunkt i DM, hvor vi nærmest ingen af os havde nogen timer på CS-kontoen, så ved vi at vores potentiale er meget større!

Hvor meget forventer du af holdet? Hvordan kommer det til at køre?

Personligt glæder jeg mig som en lille dreng, til at komme i gang med at spille noget seriøst cs igen! Efter at være blevet det bedste Oldboys hold i Danmark, så er det klart at vi har ambitioner til mere! Vi kommer ikke til at kunne spille 4-5 gange om ugen, da vi alle både har familie, uddannelse og arbejde ved siden af. Vi kommer til at spille nogle faste gange om ugen og så må vi hive resten hjem på rutinen.

Alt i alt så kender 4 af os hinanden tilbage fra diverse LANs i Source (Nico, Trumme, Jokern og jeg selv). Vi har først indenfor det sidste års tid, fået bekendtskab til vores egen gartner, zagal. At vi alle sammen kender hinanden, er kun en stor fordel for vores kommunikation og sammenspil. Allerede nu spiller vi som et hold, der kunne have spillet sammen i flere år. At Martin først har lært os andre at kende nu her, har bestemt ikke været et problem, han er faldet ind i vores fællesskab, som om han havde kendt os andre fra start af.

Man ved dog allerede nu hvem der er holdets yndlingsspiller:

En sidste lille sjov historie, var efter vi havde vundet titlen som Danmarks bedste Oldboys hold. Morlaren (Kaspers mor) ringede til mig efterfølgende, for at sige tillykke til drengene og mig. Dog havde min egen mor mere travlt med at tale om Nico´s præstationer i finalen end hendes egen søns. (Jeg er ikke sur mor, kun en smule skuffet!) Så nu bliver vi jo nok nød til at skaffe den gamle hendes egen Ambush-trøje med Nico på ryggen 😀

Ambush Denmark består derfor fremover af:

 

Kasper ”kuzlaren” Hansen: 29 år IGL/ Support

Niklas ”trumme” Levinsky: 29 år Riffel/ Entry

Nicolaj ”Nico” Jensen: 29 år AWP

Magnus ”JOKERN” Barthel: 30 år Riffel/ AWP

Martin ”zagal” Schou: 30 år Riffel/ Entry

 

Men hvad er et hold uden en coach?  Vi har naturligvis også tilknyttet en god kending af holdet, nemlig Jonas “sirr” Loges, som  samlede holdet i tidernes morgen og var indtil for nyligt også med som spiller.

 

Du vender tilbage til Ambush Esport, fortæl lidt om din rolle i den nye opsætning?

Ja, det hele var et stort mediestunt! Joke aside, så vender jeg tilbage til Ambush, med et kæmpe smil og titlen som coach. I den rolle skal jeg hjælpe holdet, som jeg i sin tid samlede, med at få styr på de forskellige turneringer og kampe i en mere manager-baseret rolle, mens jeg på serveren skal hjælpe med at skabe et overblik og prøve at gøre tingene så nemt som muligt for gutterne.

 

Hvor føler du at du kan styrke holdet mest?

Vi har jo et fantastisk hold, med fantastiske personligheder – og med tilføjelsen (mere permanent) af Martin “zagal” og Nicolaj “Nico” Jensen, er det uden tvivl, et knivskarpt hold både på og udenfor serveren. Mine styrker og kompetencer er klart i optimeringsdelen – altså hvor små justeringer, kan få stor betydning, og det er også her jeg vil bidrage mest, både værende individuelt såvel som på hele holdet.

Nu kommer det her til at køre på en anden måde end med det gamle oldboys hold. Ser du frem til en mere seriøs tilgang, og hvordan vil du strukturere det?

Jeg glæder mig over at vores hold har vist små glimt af hvad de kan, når de rammer dagen, og at vi får lov til at gøre det i Ambush farver. Jeg, som person og spiller, er stor fan af den balance som skal være på plads mellem organisation og hold, og spillerne imellem – holdet her har spillere som har repræsenteret de største og mest anerkendte organisationer i både Danmark og verden, og jeg er ganske sikker på at vi, sammen, finder brugbare løsninger som imødekommer holdets og organisationens ambitioner. Det vil, for at være enormt cliche og gammeldags, være en maraton og ikke en sprint – og det tror jeg passer os ganske glimrende.

Vi glæder os til at se hvor langt det her noget anderledes Ambush hold kommer, og om vi kan banke på et sted i nærheden af top 15. Rutinen er er der, evnerne er der og spillet er der.

Velkommen til Ambush Denmark

 

#ItsAnAmbush

Leave a Reply

Dette websted er beskyttet af ReCaptcha og Google's Privatlivspolitik og Vilkår for anvendelse.

Ambush Esport Twitter